TEGELOUTLET BELGIË
TEGELS VOOR GEHEEL BELGIË


 

Welkom deze website is verkocht aan Gigategelstore.com en is in onderhoud, voorlopig kunt u ons onderstaand vinden.

Op zoek naar voordelige tegels klik direct op onderstaande link en ontdek direct het verschil!
https://gigategelstore.com/

Gigategelstore.com is +/-1500m² - 2000m² merktegels aan absolute bodemprijzen.
Waar elders kortingen gegeven worden van 25-50 of zelfs 70% zijn dat bij ons normale prijzen!
Wij waarderen geen prijzen ongeloofwaardig omhoog om nadien hoge kortingen te kunnen geven.
Met winkels in België Lier (20 min van Antwerpen) en Nederland Breda net over de grens gemakkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.

Wij staan 100% garant voor een uitstekend advies, levering en garantie van hoge Kwaliteit tegels  aan direct zeer nette prijzen zonder ongeloofwaardige opwaarderingen of kortingen als elders in de markt.
Direct bodemprijzen zonder mooie praatjes!

Graag denken wij met u mee in het ontwerpen en indelen van de door u te betegelen ruimten met de kleurkeuze of combinatie van al uw nieuwe tegels en toebehoren.
Door ons zeer uitgebreide assortiment tegels en
staan wij bekend als één van de grootste tegel leverancier van de particuliere en zakelijke markt van Nederland en België.

Naast het gigantische assortiment standaard tegels verkopen wij ook een breed scala aan gerenommeerde merktegels aan absolute bodemprijzen.
Tevens bent u bij ons voor hoogwaardig kwaliteitslaminaat met een diversiteit aan ondervloeren aan het juiste adres.
Doordat wij collectief inkopen onderscheiden wij ons door steeds de nieuwste trends op het gebied van vloeren en wanden in een breed assortiment aantrekkelijk geprijsd aan te bieden met directe Cash & Carry of zeer snelle levertijden.
Gigategelstore is gegarandeerd dealer van merken met uitsluitend eerste keus productie op alle tegels en overige materialen die uitvoerig getest en gecontroleerd zijn op deze kwaliteit. Uw garantie is 100% eerste keus tegels aan de absolute bodemprijs!
Elders een tegel naar uw keuze gezien? op vertoon van uw offerte maken wij graag voor u een concurrerend voorstel! het verschil zal zeker de moeite zijn.

Een breed gamma van maar liefst 4500 soorten betaalbare vloer en wandtegels in een rustiek of modern en retro design zijn leverbaar.
Wij werken met palletkortingen gebaseerd op groot inkoop waar u als consument van mee kan profiteren en zorgeloos jarenlang kunt genieten van uw droomtegels.

Graag tot ziens in onze winkels, de gratis koffie of thee staat klaar!

Tip! bestel in deze onzekere tijden zeker uw tegels vroegtijdig en voorkom teleurstelling dat reeds uitgezochte tegels in de voororiëntatie plotseling niet meer leverbaar zijn, prijzen stijgen dagelijks en levertermijnen lopen op.  Opslag is gratis totdat u de bestelling komt ophalen.

Waarom met minder genoegen nemen?

Graag tot zien bij Gigategelstore.com
 

 


 
Opbellen
E-mail